Advies en strategie

Onlinestrategie bepaalt uw succes op internet
Functionaliteiten. Websitestructuur. Wat staat er op? Hoe zit het ontwerp in elkaar? Samen met onder andere vindbaarheid en gebruikersgemak zijn dat elementen die deel uitmaken van uw onlinestrategie. Die moet 'bezoekers' naar uw site trekken - en dus niet naar die van een ander. En ze liefst keer op keer laten terugkomen…

Vooraf doelen stellen
Vooraf moet u zichzelf duidelijke doelen stellen. Bijvoorbeeld op welke doelgroepen u zich op internet wilt richten? Of welke acties u wilt opzetten? En hoe moet de uitstraling van uw bedrijf in de digitale wereld zijn? Fine Graphic zoekt, in samenspraak met u, antwoorden op deze en veel meer andere vragen. Zijn de contouren van uw onlinemissie in kaart gebracht, dan pas volgt de ontwerpfase.
Wij hebben jarenlange ervaring bij grote en kleine opdrachtgevers op het gebied van zowel print- als onlinetoepassingen. Als geen ander weten wij wensen en doelen te vertalen in een pakkend ontwerp voor een website.

Interactieve concepten
Vanuit ons creatieve vermogen en onze strategische kennis komt Fine Graphic tot elk gewenst interactief concept dat online succesvol zal zijn. Wij laten uw bedrijf maximaal zichtbaar worden op internet. Verder maken we digitale tamtam op social media als Twitter en Facebook.
Op het gebied van websites, iPhone-applicaties, virals, augmented reality en onlinegames staat bij ons een compleet scala aan mogelijkheden voor u ter beschikking.

Zoekmachine-optimalisatie

Inhoud, techniek en linkbuilding
Een professionele website is één ding. En een beheerssysteem dat doet en kan wat u wilt is ook belangrijk. Maar daarmee is niet gezegd dat u meteen op de eerste pagina in de Google-rankings staat.
Hoog scoren in zoekmachines is een samenspel tussen de inhoud op uw site, de techniek en linkbuilding. Fine Graphic is daarin thuis en kan u helpen om optimaal te worden gevonden door zoekrobots. Zo klimt u in de rankings met uw website.

Social media

Laat van uw bedrijf horen via social media
Social media zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in de onlinewereld. Sommigen vinden een waarschuwende vinger op zijn plaats en wijzen op de gevaren. Anderen zijn juist van mening dat het een positieve ontwikkeling is.
Ook wij zien de potentiële kansen die dit kanaal met zich meebrengt. Bedrijven kunnen zich via de sociale media perfect profileren en hun boodschap wereldkundig maken.

Facebook, LinkedIn en Twitter
Misschien vraagt u zich af waar u binnen uw organisatie moet beginnen. Geen nood, Fine Graphic kan u alles vertellen over het gebruik van Facebook, LinkedIn en Twitter. En als u dat wilt, ontwikkelen wij voor u een doeltreffende socialmedia-strategie.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over het onderwerp op deze pagina, stel dan uw vraag via het onderstaande formulier. U krijgt zo snel mogelijk antwoord van ons.

Blog, creatief werk

Wij regelmatig nieuw werk en "vrij werk" op onze blog zetten?

  • “Error loading MacroEngine script (file: WN-Media-Twitter.cshtml)”

Wij werken voor