Hoger scoren in Google en meer omzet.

Wij zorgen als ontwerpbureau dat uw website de juiste, professionele uitstraling krijgt voor uw doelgroep. Uiteraard is het belangrijk dat uw doelgroep uw website weet te vinden. Om vervolgens actie te ondernemen. Bijvoorbeeld een product of dienst bestellen, zaken aanvragen of informatie downloaden.
Meer bezoekers op de website is een belangrijk uitgangspunt van onze aanpak.

Om dit te realiseren starten wij  een SEO-traject met een keyword analyse. We stellen een lijst met kernwoorden op. De belangrijkste vraag is hierbij waar zal een bezoeker op zoeken om bij uw bedrijf uit te komen? Het kan verrassend zijn, hoeveel sommige woorden wel of niet worden gezocht. We richten ons op die woorden die door uw doelgroep bedacht kunnen worden, zodat mensen met relevante interesse op uw website komen. In deze fase nemen we optioneel uw competitie (andere websites die scoren op gewenste zoekwoorden) mee. Onze SEO-specialisten hebben alles in huis om uw website hoog te laten scoren in Google.
Meer bezoekers op de website is een belangrijk uitgangspunt van onze aanpak. Om dat te realiseren zijn de volgende onderwerpen van belang: Techniek content en link earning.

Techniek

Bij het analyseren van techniek bekijken we de opbouw van de website. Kunnen we met de bestaande technische opbouw van de website de juiste resultaten realiseren? Zijn er technische verbeterpunten voor de SEO? Kunnen we landingspagina's maken voor specifieke zoekwoorden? Is de website goed zichtbaar op mobile devices zoals smartphones en tablets? De techniek is zeer belangrijk voor het welslagen van uw site. Het is voor veel bedrijven aan te raden om een SEO-check te laten uitvoeren door een erkend online marketing bureau. De online business blijft groeien, u kunt kansen missen als uw website niet geoptimaliseerd is.

Content
Google stuurt erop aan om goede unieke content op internet te creëren die door de lezers gewaardeerd wordt. Er zijn een aantal regels van toepassing bij het maken van content. Die hanteren wij. Het loont bijvoorbeeld niet om een zoekwoord 100 keer achter elkaar op een pagina te plaatsen. Dit levert gegarandeerd "een penalty" op en een verlaging van de Google ranking. Er zijn redenen genoeg  om een SEO-check te laten uitvoeren voor uw website.

Link Earning
Het is belangrijk dat bezoekers uw pagina's gaan waarderen. Google houdt bij hoe vaak uw pagina's gebruikt worden om naar te linken. De social media spelen hierbij een belangrijke rol. We moeten dan ook zorgen dat er links komen naar uw pagina's, we noemen dit link earning.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over het onderwerp op deze pagina, stel dan uw vraag via het onderstaande formulier. U krijgt zo snel mogelijk antwoord van ons.

  • Neem contact met ons op

    06 301 678 57

  • Leaflets

    Bekijk onze documenten

  • Aanmelden nieuwsbrief

Blog, creatief werk

Wij regelmatig nieuw werk en "vrij werk" op onze blog zetten?

  • “Error loading MacroEngine script (file: WN-Media-Twitter.cshtml)”

Wij werken voor