Volop kansen met goede internetstrategie

Internet biedt u als ondernemer talloze kansen. Om die
optimaal te benutten heeft u een doordachte internetstrategie nodig. Wat houdt zo'n strategie in?
Een internetstrategie omvat het hele proces waarmee u uw bedrijf op internet profileert. Dat raakt vele facetten van uw organisatie. Het gaat erom de kansen van internet optimaal te benutten.
Welke richting staat u voor ogen richting internet met uw organisatie? De centrale vraag is: wat is uw doel? Wat wilt u bereiken? Hoe wilt u dat klanten uw bedrijf zien en diensten of producten afnemen? Kortom, hoe kunt u geld verdienen via internet?

Onze klanten komen vaak met de volgende vragen
•  Hoe bereik ik (het beste) mijn klanten online?
•  Hoe zet ik social media in voor mijn organisatie?
•  We willen onze website beter benutten. Hoe pak ik dat aan?
•  Hoe benut ik kansen die internet (ons) biedt?

Wat is uw belangrijkste afzetkanaal? Een pagina op Facebook? LinkedIn? Begint u een blog? Maakt u wellicht gebruik van kant-en-klare stramienen, bijvoorbeeld voor een webshop? Of gaat u op de professionele toer en profileert u zich met een kwaliteitswebsite of -webshop of met een software-applicatie?

Taakgericht plan van aanpak
Wij definiëren samen met u de juiste doelstelling(en). Door het stellen van doelgerichte vragen wordt alles voor u veel duidelijker. Uw antwoorden verwerken wij in een taakgericht plan van aanpak.
Vanzelfsprekend kunnen wij voor u de complete onlinestrategie uitvoeren. Van begin tot eind. En we geven uiteraard 'nazorg'. Om optimale begeleiding te kunnen bieden, hebben wij uw kennis over de organisatie nodig. Alles wat uw ons kunt vertellen over producten, doelgroepen en dergelijke is eveneens van grote waarde voor het project. Wil uw project slagen, dan dienen alle partijen het spel samen te spelen!

Het resultaat is een onderscheidende onlinepropositie waarmee u klaar bent voor de toekomst en die samenhangt met uw algemene bedrijfsstrategie.

E-marketing
Uw bedrijfsdoelen vormen de basis voor het onlinemarketingadvies. Dat gaan wij vervolgens uitvoeren. Door onze inspanningen zal uw website bezoekers gaan trekken. Wij maken van hen terugkerende - en betalende! - klanten die op de site informatie raadplegen en/of producten of diensten aanschaffen.

Wat hoort bij onlinemarketing?
•  Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
•  Onlineadvertenties (SEA, display advertising)
•  Website (conversie) optimaliseren
•  Web analytics
•  Doelgroepanalyse

Hoger rendement
Waar leidt dat toe? U verhoogt het rendement van uw website of webshop. Dankzij het optimaliseren van uw site. En doordat er meer relevante klanten worden aangetrokken die regelmatig terugkeren.

Social media
Social media als Facebook, Twitter en LinkedIn en zorgden voor een ware explosie op internet de laatste jaren. Internetactiviteiten blijven niet beperkt tot uw website, maar spelen zich meer en meer af op de genoemde sociale netwerken. De hoogste tijd dus om daar met uw organisatie op in te spelen.
Bekijk ook onze andere leaflets over e-marketing en social media.

Mobiele strategie
Voor een mobiele internetstrategie zijn er op hoofdlijnen drie technologische oplossingen:
•    Native apps - Mobiele oplossingen voor specifieke doeleinden, speciaal ontwikkeld voor smartphones.
•    Mobiele website - Een (vereenvoudigde) mobiele variant van een bestaande website.
•    Reponsive design - Maakt een bestaande website geschikt voor mobiel internetgebruik.

Uitstekende oplossing
Er is over de voor- en nadelen van deze drie oplossingen uitgebreid geschreven. In veel gevallen is responsive design een uitstekende oplossing . De merkbeleving is consistent. De website is goed zichtbaar op alle mobiele apparaten. En niet onbelangrijk, de investering is eenmalig.

Download hier de pdf: Internetstrategie

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over het onderwerp op deze pagina, stel dan uw vraag via het onderstaande formulier. U krijgt zo snel mogelijk antwoord van ons.

  • Neem contact met ons op

    06 301 678 57

  • Leaflets

    Bekijk onze documenten

  • Aanmelden nieuwsbrief

Blog, creatief werk

Wij regelmatig nieuw werk en "vrij werk" op onze blog zetten?

  • “Error loading MacroEngine script (file: WN-Media-Twitter.cshtml)”

Wij werken voor