Grafische kunst maken en kopen

Fine Graphic heeft naast het werken voor klanten niet stilgezeten. Wij hebben twee zaken opgezet: een portal over zakendoen in Latijns-Amerika en een website over het maken en kopen van digitale kunst: www.wimnoordam.nl

WimNoordam.nl
De blog en webshop van Wim Noordam heeft een eenvoudige doelstelling: lekker ontwerpen en illustreren, omdat het fijn is om te doen. Wim Noordam laat op zijn eigen wijze zien wat hem bezighoudt. Een aantal ontwerpen kunt u bestellen. Leuk om cadeau te doen. Bijvoorbeeld als relatiegeschenk of origineel verjaardagscadeau. Naar de winkel.

Uw eigen grafische kunst maken. U vindt het prettig en rustgevend om te tekenen en te schilderen? En om daarbij begeleiding, adviezen en suggesties te krijgen? Om vervolgens uw werk te scannen en te bewerken in Photoshop? Wim Noordam geeft één op één teken- en schilderlessen voor het maken van spontane, boeiende kunstweren.
Nieuwsgierig? Lees meer.

Grafische kunst maken voor kunstenaars. U bent een kunstenaar en wilt eens wat andere invalshoeken uitproberen? Dan bent u aan het juiste adres. Lees meer.

Download onze flyer Digitale kunst maken en kopen

  • Neem contact met ons op

    06 301 678 57

  • Leaflets

    Bekijk onze documenten

  • Aanmelden nieuwsbrief

Blog, creatief werk

Wij regelmatig nieuw werk en "vrij werk" op onze blog zetten?

  • “Error loading MacroEngine script (file: WN-Media-Twitter.cshtml)”

Wij werken voor