3D

3D maakt alles zichtbaar, ook wat er nog niet is
Voor onze opdrachtgevers zetten we nauwelijks van echt te onderscheiden 3D-afbeeldingen of promotie- en instructiefilms in elkaar. Zo'n 3D-visual is ideaal als er een beeld nodig is van hoe een toekomstige situatie eruit komt te zien. Of als een product volop in ontwikkeling is en het maken van een prototype nog een vaak kostbare brug te ver is. Fine Graphic werkt bij het maken van zulke presentaties samen met een gespecialiseerd bedrijf.
Onder meer ingenieurs, architecten, aannemers en recreatieparken maken regelmatig gebruik van onze mogelijkheden. In 3D is het nabootsen van verschillende omstandigheden geen enkel probleem. Dag en nacht, winter, lente, zomer en herfst: alles kan.

Augmented reality
Wilt u een 3D-print hebben? Op basis van de al ter beschikking staande 3D-tekeningen is dat de volgende fase in onze dienstverlening. 'Augmented reality' biedt interessante opties, zodat iedereen toegang kan krijgen tot de 3D-modellen die wij creëren.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over het onderwerp op deze pagina, stel dan uw vraag via het onderstaande formulier. U krijgt zo snel mogelijk antwoord van ons.

  • Neem contact met ons op

    06 301 678 57

  • Leaflets

    Bekijk onze documenten

  • Aanmelden nieuwsbrief

Blog, creatief werk

Wij regelmatig nieuw werk en "vrij werk" op onze blog zetten?

  • “Error loading MacroEngine script (file: WN-Media-Twitter.cshtml)”

Wij werken voor