Advertenties

Doelgroep - al of niet gewaagd - prikkelen tot actie
Wij ontwerpen creatieve advertenties die u laten opvallen temidden van de 'rest'. Soms zijn deze grensverleggend, een tikkeltje brutaal. Of soms gewoon 'braaf'. Afhankelijk van op wie u zich wilt richten. Maar altijd kiezen wij voor pakkende teksten en aansprekende beelden. Zo kunt u uw naamsbekendheid vergroten of de doelgroep aanzetten tot actie.
Er zijn verschillende offline- en onlinemedia om in te adverteren. Fine Graphic geeft advies welke het beste aansluiten bij uw bedrijfsstrategie. Wij zorgen dat de opmaak gebeurt conform de specificaties van de uitgevers van deze media. Als u dat wilt, fungeren wij als tussenschakel, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Versterking via internet
Ondersteuning van uw advertentie in een krant of magazine via internet versterkt het bereik. Dat kan door het vermelden van uw websitenaam in de advertentie of door het plaatsen van banners op websites die uw doelgroepen regelmatig bezoeken.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over het onderwerp op deze pagina, stel dan uw vraag via het onderstaande formulier. U krijgt zo snel mogelijk antwoord van ons.

Blog, creatief werk

Wij regelmatig nieuw werk en "vrij werk" op onze blog zetten?

  • “Error loading MacroEngine script (file: WN-Media-Twitter.cshtml)”

Wij werken voor