Brochures

Beeld en woord vormen één geheel
Brochures zijn er in vele maten en verschijningsvormen. Glossy als het kan, wat soberder als het moet. Het ligt er maar aan wat u wilt uitstralen. Een brochure bevat informatie die men op z'n gemak kan doornemen. Bijvoorbeeld in algemene zin over het bedrijf of de organisatie. Of promotie voor een product of dienst. Een combinatie van een brochure met bijbehorende leaflets in een presentatiemap is eveneens een optie.
Fine Graphic heeft tal van brochures voor uiteenlopende doeleinden ontworpen. Het geheim zit 'm in het samensmeden van beeldmateriaal en begeleidende tekst tot een uitnodigend geheel. Dat creatieve aspect van ons vak hebben wij goed in de vingers.

Ervaren tekstschrijver
Het is niet alleen een kwestie van woord en beeld combineren, het gaat óók om de inhoud. Wij denken mee over de tekst, de juiste toonzetting en de uitstraling. Fine Graphic schakelt zonodig een ervaren tekstschrijver is. Dan kunt u zich tot de hoofdlijnen beperken en zorgen wij voor een prettig lezend verhaal. Uiteraard úw verhaal!

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over het onderwerp op deze pagina, stel dan uw vraag via het onderstaande formulier. U krijgt zo snel mogelijk antwoord van ons.

  • Neem contact met ons op

    06 301 678 57

  • Leaflets

    Bekijk onze documenten

  • Aanmelden nieuwsbrief

Blog, creatief werk

Wij regelmatig nieuw werk en "vrij werk" op onze blog zetten?

  • “Error loading MacroEngine script (file: WN-Media-Twitter.cshtml)”

Wij werken voor