Promotionele producten

Origineel relatiegeschenk kan gun-factor beïnvloeden
Het is vaak een klein gebaar, maar het wordt altijd op prijs gesteld: het relatiegeschenk. Er zijn talloze variaties denkbaar. Datzelfde geldt voor promotionele producten waarmee u uw bedrijf nog sterker als merk in de schijnwerpers kunt plaatsen. Juist door ook daar elementen uit uw corporate identity door te voeren. Dat leidt tot een krachtig statement dat kan helpen de - bestaande of nieuwe - klant te verleiden om (opnieuw) voor u te kiezen.

Prominent of subtiel
Laat ons meedenken over een creatieve oplossing, zodat uw give-away of promotie-artikel ver uitsteekt 'boven de massa'. In ons netwerk zitten bedrijven die een breed aanbod in zulke producten hebben. Fine Graphic zorgt ervoor dat uw huisstijl op het gekozen product prominent - of juist subtiel - in beeld komt.
Heeft u zelf een idee voor een relatiegeschenk of promotioneel product? Dan helpen wij u met het ontwikkelen, ontwerpen en realiseren.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over het onderwerp op deze pagina, stel dan uw vraag via het onderstaande formulier. U krijgt zo snel mogelijk antwoord van ons.

  • Neem contact met ons op

    06 301 678 57

  • Leaflets

    Bekijk onze documenten

  • Aanmelden nieuwsbrief

Blog, creatief werk

Wij regelmatig nieuw werk en "vrij werk" op onze blog zetten?

  • “Error loading MacroEngine script (file: WN-Media-Twitter.cshtml)”

Wij werken voor