Teksten

U het verhaal, wij de woorden op papier
Wij komen het in de praktijk tegen: een klant die worstelt om op te schrijven wat hij perfect in zijn hoofd heeft. Het moet namelijk een gelikte brochure worden of een pakkende folder. Maar de ene versie na de andere versie verdwijnt in de digitale prullenbak…
Het kan inderdaad moeilijk zijn om de juiste woorden te vinden. Daarom geeft Fine Graphic vaak als advies: laat ons de teksten maken. Dan kunt u zich richten op waar u het beste in bent: het bedrijf runnen. En vertellen waarover u wilt communiceren.

Juiste toonzetting
Onze tekstschrijvers weten precies hoe ze de juiste toon moeten aanslaan. Ze vertalen uw woorden in een tekst die de doelgroep aanspreekt. Dat moet tenslotte het resultaat zijn. U wilt immers dat uw boodschap begrepen wordt.
Wij maken teksten voor uiteenlopende doeleinden. Voor bedrijfsbrochures, voor een folder op de beurs, voor een hand-out tijdens een presentatie. Maar net zo goed voor het boek dat uw bedrijfsjubileum extra glans meegeeft. Of voor het jaarverslag dat inhoudelijk veel te bieden moet hebben, los van het 'kale' cijfermateriaal.

Kritische eindredactie
Misschien overweegt u een personeelsblad of een relatiemagazine uit te geven. Dan zetten we onze ervaren auteurs voor u aan het werk. Of we laten een eindredacteur de gemaakte teksten kritisch doorlezen.
Het eindresultaat van die inspanningen is een prettig lezende tekst die precies vertelt wat u kwijt wilde. Toevertrouwd aan papier, zodat uw klanten of relaties alles rustig kunnen nalezen. In welke drukvorm dan ook.

 

Voor onlineteksten: lees hier meer

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over het onderwerp op deze pagina, stel dan uw vraag via het onderstaande formulier. U krijgt zo snel mogelijk antwoord van ons.

  • Neem contact met ons op

    06 301 678 57

  • Leaflets

    Bekijk onze documenten

  • Aanmelden nieuwsbrief

Blog, creatief werk

Wij regelmatig nieuw werk en "vrij werk" op onze blog zetten?

  • “Error loading MacroEngine script (file: WN-Media-Twitter.cshtml)”

Wij werken voor