Organisatie

Ontwerpbureau voor doelgericht, creatief maatwerk
De drijvende kracht achter ons bureau is grafisch vormgever en kunstenaar Wim Noordam. Hij deed ervaring op bij kleine en grote reclamebureaus en gebruikt deze nu voor zijn eigen bureau.
Fine Graphic is expert op het gebied van grafisch design en alles wat daarmee verband houdt. Voor het bedenken en uitvoeren van uw huisstijl. Voor het maken van een folder of een bedrijfsbrochure. Voor dat jubileumboekwerk dat tot ieders verbeelding spreekt. Voor de advertentie waarmee u scoort in de krant, een tijdschrift of op internet.

Producten en diensten
Net zo makkelijk verzorgen wij de fotografie, het schrijven van pakkende teksten - voor print en online - of het ontwikkelen en bouwen van websites. U wilt een bedrijfspromotiefilm? Ook dat kan bij Fine Graphic.
Het is vooral deze combinatie van producten en service waardoor wij zo'n goede staat van dienst bij onze klanten hebben opgebouwd. Wat wij creëren voor een opdrachtgever, blijft hangen bij de doelgroep. Fine Graphic maakt communicatie mogelijk op elk denkbaar vlak. En via elk gewenst medium. Op serieuze wijze, soms speels, af en toe uitdagend. En altijd weten we te raken met de uitgezonden boodschap!

Specialistennetwerk
Om Fine Graphic heen is een uitgebreid netwerk ontstaan van specialisten die ieder hun vakgebied tot in de puntjes beheersen. Wat wij niet zelf kunnen, is bij hen in deskundige handen. Maar de regie blijft altijd bij ons. Alleen dan kunnen wij u de kwaliteit garanderen die wij zelf - als klant - zouden willen hebben van leveranciers.
In de loop der jaren is Fine Graphic uitgegroeid tot een reclamebureau dat elke opdracht met evenveel enthousiasme te lijf gaat als de voorgaande. Ondanks die groei blijven we bescheiden. Maatwerk leveren is een van onze unique selling points. Om die redenen voelen klanten zich uitermate goed thuis bij Fine Graphic. 

 

Wimnoordam

 

 

 


 

  • Neem contact met ons op

    06 301 678 57

  • Leaflets

    Bekijk onze documenten

  • Aanmelden nieuwsbrief

Blog, creatief werk

Wij regelmatig nieuw werk en "vrij werk" op onze blog zetten?

  • “Error loading MacroEngine script (file: WN-Media-Twitter.cshtml)”

Wij werken voor