Onze klanten

Fine Graphic werkt voor verschillende landelijke en internationale organisaties en instellingen. Hieronder ziet u een selectie van klanten waarvoor wij zaken gerealiseerd hebben.

 • CRH

  CRH

  www.digital-crhed.eu

  CRH is een regionale, nationale en internationale leider in bouwmaterialen. In opdracht van Center for Strategy & Leadership ontwikkelden wij, in samenwerking met WN-media, voor CRH een evenementwebsite met community-functionaliteit.

 • Cleve

  Cleve

  www.cleve.nl

  Voor Cleve & Zonen zijn groupage en volle containers dagelijks werk. Het bedrijf is niet alleen sterk in zeevracht, maar ook in luchtvracht. Samen met DoPro – Full service in public relations en WN-media hebben wij de corporate website ontworpen voor Cleve. Daarnaast ontwerpt Fine Graphic advertenties en andere huisstijluitingen.

 • GumFree

  GumFree

  www.gumfree.nl

  Voor GumFree beheren wij de complete huisstijl, die tot ver over de grenzen de aandacht trekt. Dat gebeurt via de website, etiketten op machines en flessen, posters, advertenties, folders, rolbanners en gebruiksaanwijzingen.

 • Den Haring accountantskantoor RA

  Den Haring accountantskantoor RA

  www.denharing.nl

  Voor Den Haring maakte Fine Graphic, in opdracht van WN-media, het ontwerp voor de nieuwe corporate website.

 • Unique uitzendburo

  Unique uitzendburo

  In opdracht van Quadrand heeft Fine Graphic onder meer een compleet boekwerk opgemaakt voor Unique Uitzendburo.

 • De Fietsen van Ambacht

  De Fietsen van Ambacht

  www.defietsenvanambacht.nl/

  Fine Graphic heeft de complete webshop ontworpen voor De Fietsen van Ambacht. Het project is opgeleverd in nauwe samenwerking met WN-media.

 • Patient Partners

  Patient Partners

  www.patientpartners.nl/

  Patient Partners zetten zich in voor een vroege diagnose en effectieve behandeling van reumatoïde artritis (RA). Hierdoor kan onherstelbare gewrichtsschade voorkomen worden. Fine Graphic heeft het logo, de huisstijl en – in opdracht van WN-Media – de website ontworpen.

 • Prodomus

  Prodomus

  www.pro-domus.nl/

  Prodomus staat onder andere voor professionele software voor het planmatig onderhoud van gebouwen, installaties en infrastructuur. Alles is gebaseerd op de NEN2767-methodiek, daarbij gebruikmakend van NL-SfB-coderingen. Fine Graphic maakte in opdracht van WN-Media het totale huisstijlpakket. Dat betrof niet alleen het logo, de visitekaartjes en het briefpapier, maar ook de folder, de website en de ’look and feel’ van de complete software.

 • Mens en samenleving

  Mens en samenleving

  Mens & Samenleving is volop actief met seniorenondersteuning en diverse creatieve workshops. Fine Graphic ontwierp het logo en de flyer. Die wordt verspreid van Den Haag tot Rotterdam, en van Leiden tot Delft.

 • De 7 Provinciën

  De 7 Provinciën

  De 7 Provinciën ontwerpt en realiseert glazen vloeren, glazen puien, puien met schakelbaar glas, balustrades, trappen, trapleuningen, entresols, balkons, en dergelijke. In opdracht van DoPro – Full service in public relations dat zelf actief is met matchmaking voor Nederlandse bedrijven in Rusland, heeft Fine Graphic de folder ontworpen. Daarmee kan De 7 Provinciën zich goed profileren op de Russischtalige markt.

 • Alklima

  Alklima

  Alklima B.V. is de exclusieve importeur voor Mitsubishi Electric klimaatsystemen voor Nederland. In opdracht van Denns werkte Fine Graphic mee aan een catalogus voor Alklima.

 • Grondmij

  Grondmij

  Grontmij is een toonaangevend Europees advies- en ingenieursbureau. In opdracht van Viskomontwerp heeft Fine Graphic meegewerkt aan een jaarverslag.

 • Mampaey

  Mampaey

  Mampaey is een fullservice installatiebedrijf. Vanuit vestigingen in Dordrecht en Haarlem bedient deze onderneming klanten in heel Nederland. Fine Graphic bedacht en realiseerde diverse huisstijluitingen voor dit bedrijf.

 • Klerkx Training

  Klerkx Training

  www.klerkx-training.nl/

  KLERKX training, coaching & advies is gericht op duurzame ontwikkeling van mens en organisatie. Fine Graphic zorgde onder andere voor een brochure, een website en een nieuwsbrief.

 • NFIAB

  NFIAB

  Het Nederlands Facilitair Inkoop en AdviesBureau is uw adviseur op het gebied van Telecommunicatie, Energie en Gebouwbeheer. Fine Graphic verzorgde de gevelbelettering, parkeerbordjes en de bewegwijzering in het pand.

 • NAS

  NAS

  www.nasrotterdam.nl/

  De NAS biedt hulp bij kwetsbare (vaak verslaafde) dakloze Rotterdammers door hen een thuis te geven, zelfstandig te laten wonen, een dagelijkse bezigheid aan te bieden of een tijdelijke overbrugging. Fine Graphic nam de complete uitstraling voor zijn rekening, zoals het logo, de huisstijl, de gevelbelettering en binnenkort de website.

 • Maastank

  Maastank

  Maastank is een tankterminal in de Rotterdamse haven voor de opslag van plantaardige oliën en vetten en van hoogwaardige producten uit de oleochemie. Fine Graphic realiseerde een magazine voor Maastank.

 • Prokino

  Prokino

  Prokino is een bloeiende stichting voor kinderopvang, buitenschoolse opvang, peuterspeelzalen en diverse vormen van hulp voor kind en gezin. In vele gemeenten kunt u activiteiten van Prokino onder diverse namen tegenkomen. Fine Graphic maakte vele huisstijluitingen, bijvoorbeeld voor vestigingen in Limburg, Friesland, Noord-Holland, Zeeland en andere provincies.

 • Neem contact met ons op

  06 301 678 57

 • Leaflets

  Bekijk onze documenten

 • Aanmelden nieuwsbrief

Blog, creatief werk

Wij regelmatig nieuw werk en "vrij werk" op onze blog zetten?

 • “Error loading MacroEngine script (file: WN-Media-Twitter.cshtml)”

Wij werken voor